160 000 българи ще празнуват Нова година извън страната

Около 160 хиляди българи са избрали да празнуват в чужбина, показват данните на Института за анализи и оценки в туризма. По голямата част от хората са избрали Турция, Гърция и Македония, предаде Кросс. Хиляди наши сънародници ще се насочат и към Западна Европа, предимно Германия, Испания и Италия. По-далечните дестинации като Дубай, Тайланд и Карибския басейн остават екзотика. Прогнозата е, че около 6 хиляди българи ще предпочетат тази година за празниците круиз на кораб.

 

 

 

2 Отзиви

  1. Нормално е при толкова почивни дни българина да избере да почива някъде на друго място където не е бил и имайки предвид цените, че са като в нашата страна защо да не се възползва.Макар, че за мен тези празници за най семейните и е добре да сме със семейството си.Както и вие пишете "Хиляди наши сънародници ще се насочат и към Западна Европа, предимно Германия, Испания и Италия. По-далечните дестинации като Дубай, Тайланд и Карибския басейн остават екзотика. " е за Дубай ако имаше как и аз веднага бих си стегнала куфара и веднага потеглям хахаххха

  2. Ще спестя пари от голямата си заплата за да отида на Карибите!Да ама не!Трябва не една а 10 години да спестявам!Българска действителност в държавата на абсурдите е нещо нормално!