3 куршума са открити в тялото на убития Александър Алексиев

Единствено Тодор Славов остава в ареста за кървавото меле в Слънчев бряг. Останалите задържани вече са на свобода. Причината е, че са изтекли  24-те часа полицейско задържане без да им се предявят обвинения. Това стана ясно по време на делото, на което се обсъжда постоянния арест на Славов, който е единственият обвиняем за стрелбата в курорта. Той е сочен за физическия убиец на гарда Александър Алексиев, в чието тяло са открити 3 куршума.  Това обяви наблюдаващият прокурор по делото Ангел Ангелов.  Той каза, че има достатъчно събрани доказателства към момента срещу 31-годишния Тодор Славов, като по делото той е единственият обвиняем. Прокурорът добави, че не ясно колко души са стреляли в сряда вечерта,а свидетели има много.

Тепърва обаче ще се изяснява кой още е стрелял и кой рани тежко Димитър Желязков – Очите. Славов беше докаран в съда с тежковъоръжена охрана. Той беше с бронежилетка, а качулката му беше свалена едва в съдебната зала, съобщи Gramofona.com.

Съдията по делото Цвета Попова даде 30 минутна почивка, тъй като упълномощените адвокати Иван Ангелов и Димо Гочев поискаха да не се дава ход на делото, за да се запознаят със събраните материали по делото.