STRAND отваря врати на 11 юли в Бургас

Първият лайфстайл център на открито в България, ще посрещне своите посетители на 11 юли 2013 г. и повечето търговски марки ще имат напълно функциониращи магазини. Вече е издаден Акт 16 на лайфстайл център STRAND, с който се констатира изправността на сградата и готовността да бъде въведена в експлоатация. Откриването на STRAND ще се отпразнува с поредица от летни събития, организирани от маркетинговия екип на STRAND Бургас, които ще започнат от 11 юли и ще продължат до края на летния сезон.

На 26 юли 2013 ще се проведе тържествено освещаване на STRAND, последвано от едно от най-важните събития на града, Spirit of Burgas.

STRAND разполага с 10 000 м² площ предназначена за развлечения и заведения за хранене, което го прави най-големият комплекс за забавление в региона. В STRAND ще отворят врати магазините на 20 световни модни марки, които за първи път стъпват в Бургас, а някои от тях откриват първия си магазин в България.

За първи път в България STRAND ще забавлява гостите си с невиждани досега в България артистично оформени градини, галерия с графити, интерактивен дигитален под, 6D кино, площад за събития eSquare, на който ще бъде разположен най-големият екран на открито в страната.

На 11 юли 2013г. STRAND ще награди първите 100 клиента на магазините в лайфстайл центъра с подаръци и ваучери за отстъпка.

Ваучери с 20% отстъпка. Участниците в играта-ребус на лайфстайл център STRAND, „Познай кой идва в Бургас“ ще мога да се възползват от ваучерите си с отстъпка от 11 юли до 31 юли 2013г.

Първите дни от откриването на STRAND ще бъдат посветени на младата аудитория. Сред игрите, които ще забавляват гостите на STRAND, са Pacman състезание на големия екран на открито и футболен турнир.