Николай Тишев оглави Пристанище Бургас, Аргир Бояджиев – борда на директорите

Със заповед на министъра на транспорта Данаил Папазов за изпълнителен директор на Пристанище – Бургас е определен Николай Тишев, съобщи gramofona.com. Новият председател на съвета на директорите е Аргир Бояджиев. В новия състав на съвета на директорите е включен и капитан далечно плаване Александър Калчев.

Областният управител на Бургаска област Павел Маринов се срещна с новите членове на съвета на директорите на Пристанище ЕАД – Бургас и обсъди с тях настоящето финансово икономическо и технологично състояние на порта.  На срещата се обсъдиха  важна за развитието на стопанството на страната транспортно – индустриална структура и конкретни насоки за нейното още по-ефективно развитие и усъвършенстване. Като разкриване на нови работни места и подобряване на организацията на труда и производствената дейност във всички отрасли на икономиката и в частност на ключовия за Бургаска област транспортен сектор.

Маринов пожела спорна работа на новите членове на съвета на директорите и изрази увереност, че те няма да пожалят сили, умения и способности за да постигнат цялостен положителен обрат в организацията на работа в Пристанище ЕАД – Бургас.