НАБЧ:Становището на МОСВ за проведеното обучение в гр. Поморие на 31 юли 2013 г.

В писмо до Radiomilena.com,  Национална Асоциация „Българско Черноморие” предоставя следната информация – становище на МОСВ за проведеното обучение в гр. Поморие на 31 юли 2013 г.:

Във връзка с предоставената от нас информация за проведеното обучение в гр. Поморие, в Посетителки център на 31 юли 2013г. МОСВ ни изпрати отговор. В този отговор се съобщава, че: името на проекта е:”Изграждане на капацитети в Черноморските общини, за реакция при изхвърлени на брега на китоподобни”, Бенефициент е:” Сдружение с нестопанска цел „Зелени Балкани” , продължителност на проекта е: „01.07.2013г. – 28.02.2014г. (8 месеца)”, финансирането е: „12 700 евро отпуснати от фонда Споразумението за опазване на китоподобни бозайници в Черно море, Средиземно море и прилежащите зони на Атлантическия океан – ACCOBAMS”, „Министерството на околната среда и водите не участва с финансиране на проекта!”

В официалната страница на ACCOBAMS има раздел, който се отнася за проекти, които ACCOBAMS е осъществила и осъществява на територията на Република България. Ние не открихме в тази информация такъв проект.

С уважение,

Димитър Канариев

Председател на УС

 

 

3 Отзиви

  1. Косатка

    МАФИЯ! МАФИЯ! МАФИЯ! СЕГА ВСИЧКИ ЩЕ СЕ ОПИТВАТ ДА НИ ОБЕЖДАВАТ, ЧЕ НЕ Е ЛОШО ПАРИТЕ ДА БЪДАТ ИЗЯДЕНИ ОТ ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК! ПРЕСТАНЕТА ДА НАГЛИЧИТЕ! КАТО НЯМА НИЩО ОБЩО МОСВ, ЗАЩО СЕ ТЪТРИ С ТОЗИ МОШЕНИК ТОМЕТО-ДЕЛФИНА?

  2. Rostislav Trayanov

    Абе Вие малоумни ли сте?…Как може да се връзвате на подобни глупотевини? Г-н Канариев, това, че не сте намерили подебен проект някъде си, не означава автоматично , че няма такъв!!!