„Карай по-бавно, живей по-дълго!” продължава и в Несебър

Кампанията „Карай по-бавно, живей по-дълго!” продължава на 11.09.2013г. от 10.30 часа в гр. Несебър. Целта на организаторите  – „Обществен дарителски фонд – област Бургас” и Лайънс клуб Несебър, е да призоват шофьорите да бъдат по – съобразителни и спазват правилата по пътищата. В навечерието на новата учебната година, припомняме, че децата са нашето бъдеще и ще покажем, че с правилен подход на обучение бихме предпазили всички участници в движението.

Сто деца от детските градини „Яна Лъскова” и „Калина Малина” ще бъдат обучени на основните правила за движение лично от експерта Цветелина Рандева. А от 10,30 часа пред сградата на Пощата в новата част на гр. Несебър шофьори и пешеходци ще получат от малчуганите балони и стикери с надслов „Аз съм внимателен шофьор” и такива с логото на кампанията. Председателят на Общинският съвет Благой Филипов, който бе и застъпник на проекта, лично ще поведе децата и призове участниците в движението да „Карат по-бавно, за да живеят по-дълго!”.

Проектът на Лайънс клуб реализира своите идеи благодарение на  проведения Дарителски кръг, организиран от „Обществен дарителски фонд – Област Бургас”.