Поморийка търси желаещи за концерта на Армин ван Бюрен в София

Здравейте,

Казвам се Мирослава и живея в Поморие. Пиша Ви с молба за съдействие.

Във връзка с предстоящия концерт на Армин ван Бюрен в София на 07.02.2014г. се опитвам да събера информация за броя поморийци, желаещи да станат част от това грандиозно шоу. Силно се надявам да не съм единствената, която иска да види най-големия световен DJ, за да може да си организираме собствен превоз за наше удобство. Организаторите на концерта обещават продължителност от 6 часа, което означава, че шоуто се очертава да приключи към 02.00 ч. В това време на денонощието лично за мен се оказва проблем намирането на подходящ превоз. Да опитаме да разберем има ли желаещи в Поморие?

Предварително Ви благодаря

Поздрави,

Мирослава

Ако има желаещи отговорете и тук: maggypeeva@abv.bg

На 7-ми февруари известният холандски транс диджей Армин ван Бюрен, спечелил признанието „диджей номер 1 в света“, отново ще гостува в България. Поводът – ARMIN ONLY, най-мащабният проект правен някога от диджей.

Грандиозният парти-спектакъл ще бъде изнесен на три сцени в продължение на шест часа без прекъсване в столична зала „Арена Армеец“. Армин ще се качи на пулта в първите секунди от старта на партито и ще поддържа нивото на ендорфин сред феновете си до самия край. Без подгряващи диджеи, но с екип от близо 20 артиста, включително музиканти, певци, актобати и танцьори, Армин ще се погрижи да станем свидетели на зрелищe. Или както той още го определя: „Това шоу ще надмине всички останали мои проекти.“

Повече информация може да намерите тук

2 Отзиви

  1. жик так

    С колело и по велоалеята…

  2. Безумна публикация, но пък ми стана смешно! 🙂