ПП ГЕРБ – Поморие благодари на жителите на община Поморие

Структурата на ПП ГЕРБ – Поморие благодари на жителите на община Поморие,че за пореден път проявиха отговорно отношение за развитието на страната ни и на изборите за Европейски парламент излязоха, за да дадат своя вот. Това се казва в благодарственото писмо, подписано от общинското ръководство на партията в морската община. „Благодарим за това, че отново ни гласувахте доверие и избрахте убедително ГЕРБ като най- правилната алтернатива за развитие на нашия град и регион. Осъзнаваме отговорността и ще продължаваме да работим за един по-европейски облик на града, с цел той да става все по-добро място за живеене и по-привлекателна туристическа дестинация. Специални благодарности на всички, които взеха дейно участие в кампанията и заедно постигнахме тези изключителни резултати”, се казва още в писмото.

ПП ГЕРБ припомнят, че разликата между ГЕРБ и БСП в община Поморие е огромна. Партията на Бойко Борисов е получила 2193 гласа и категорично побеждава социалистите. Те могат да се похвалят само с 842 гласа. ГЕРБ отчита 31,25% подкрепа срещу 12 % за червените.

8 Отзиви

  1. Този резултат няма нищо общо със семейната клика на община Поморие и колкото по рано си тръгнете, толкова по добре за нас поморийци. Дим да ви няма!!!!!!!!!!!!
    Айде, писна ни от неграмотници!

  2. Смешни сте

    Тука някой си избива комплексите май. Резултата на герберската клика от Поморие е 10% от общия брой гласоподаватели или от 22000 имащи право да гласуват вие получавате 2200 с какво право управлявате градът ни. Оставка и избори като сте толкова отворени и милеете за Поморие, да видим кой ще ви подкрепи втори път.

  3. За информация

    Да не забравяме че Доносника Митев е секретар и организатор на изборите, преди 3 години той разнасяше пликовете от името на Златанов и има голям опит в купуването на вот.

    • Do 4enge Mitev

      Nali beshe podloga na Zlatanov I kak taka se obarna. Iavno si goliam maznik I donosnik-za tova ne se u4udvai 4e gospod te nakaza

  4. Здравко

    Ка ще си подадат оставките, да сте видели куче да даде кокала. Баничарят има още роднини- трябва да им даде по още някой магазинче или сергийка.

  5. Нона, общото е че грамотните не гласуват и това е повече от негативна тенденция! Неграмотните избират голтаци, на които ще им сърбаме попарата поне мандат или два само от сътворените простотии на това ръководство. Оставката и разпускането на този ОС е повече от наложително, но при тази "активност" на гласоподаватели не виждам как ще се промени нещо.

  6. Анонимен

    Хайде, пак дайте безплатен театрален спектакъл!Хората не искат само зрелища, а квалифицирана работа, а не администратори, пикола, сервитьори и бармани да са на ниско заплаще при Стоянджой, Тръпков и Сие!