Кристина Георгиева е новата „Мис Вселена България 2014”

Най-красивата българка ще предсатви България в Маями,Флорида през 2015

 

 

 

22 годишната Кристина Георгиева от София е новата Мис Вселена България 2014.Миналогодишната носителка на титлата Венета Кръстева предаде короната
на гала вечерта на българското

издание в Парадайс център,съобщават от ПРофайл.

Собственик на правата за цял Свят е мултимилиардера Доналд Тръмп.

У нас правата и лиценза държи доайена в модната индустрия Страхил Гановски.

Победителката Кристина учи в момента в Амстердам,Холандия бизнес администрация в реномирания  Tilbulg Univesrity. Зодия лъв, изключително притеснителна и заляга над учебниците. Мечтае да специализира следващата година в Лондон – маркетинг

За да оценяват претендентките за слава и престижната титла в журито оценяваха

Кети Коблианидзе  – Парадайс център,д-р Гайс,топдизайнера София Борисова,Страхил Гановски –лицензиант на конкурса,модния експерт Веселина Ангелова-Бг моделс,Атанас Лазаров-Човек на 21 век –медии и комуникации,Филип Данауи-моден журналист,топмодела Карина Неделчева от Милано,генералния мениджър на Who is Who Масаиамо Доси,Италия.

 

Официалната дизайнерка на конкурса Мис Вселена България 2014  София Борисова. Успешно   работи  с  тв продукцията „Шоуто на Слави”, Нели Петкова,Румяна  Маринова – Мисис Глоуб,TV форматите Vip dance, Гласът на България, Сделка или не, Фермер търси съпруга ,Стивън Сегал .

Тя ще  изработи уникален тоалет за представянето на участничката ни в Мис  Вселена Свят, който се проведе в Маями,Флорида на 25 януари.

Най-спешната рокля, която е правила с общо 4000 камъни Сваровски и 8 м. дантела, бе на Miss Bulgariа 2009 Антония Петрова.Сватбата се превърна в една красива и романтична руска приказка. Няколко месеца по-късно красавицата отново се довери на София за изработката на специалните  тоалети за конкурса Mrs. Russia 2012, където българката спечели и конкурса.

Рокля на дизайнерката се разходи и по червения килим в Монте Карло от топмоделa Ирена Милянкова на наградите Golden Nymph.

На 25 ярнуари в Маями,Флорида българката ще представи страната ни.Световния конкурс ще се излъчи на открито и директно ще бъде предаван в над 100 страни чрез собствения медиен гигант CNN.

За Маями ще пътуват заедно с победителката Кристина Георгиева и  популярния лайфстайл ценител  Наско Лазаров  и Жана Янева ,носителка на престижния приз Мис България Вселена 2012. Двамата лично ще връчат официална покана на Тръмп да гостува в България.

„Вълнувам се за срещата с Тръмп,защото личност от такава величина би  допринесла много за България и милиони тв канали ще излъчат новината и неговата визита. А какво по голяма реклама от това за малка и красива България. Жана води кореспонденция с мистър Тръмп и той лично след 2 месечно очакване отговори лично на красавицата,че възнамерява през 2015 с личния си самолет и екип от помощници и охрана да посети страната ни,сподели пред медиите Лазаров.

Възнамерявам също лично с рекламния и голф гуру Краси Гергов да координираме визитата на Доналд Тръмп. Силно съм убеден,че голф дестинациите на България  ще допаднат  изключително много на високия гост.

Очаквайте Мис България Вселена2014  през декември и в ефира на Българската национална телвзизия 2.

Гала церемонията се проведе  в първия лайфстайл център Парадайс- Sofia Event Center,N 1 локация за модните събития в столицата  с изключителното  домакинство на един от главните акционери г-н Давид Михайлович, допълват още партноьорите от ПРофайл.