Свободни места в Поморие за прием на ученици след трети етап на класиране

Свбодните места за прием на ученици, завършили 7-ми и 8-ми клас след трети етап на класиране обявиха в сайта на РИО-Бургас. В двете средни училища в гр. Поморие свободните места са следните: за ученици след 7-ми клас 10 са свободните места за СОУ”Иван Вазов”-Поморие, с изучаване на английски и руски. За ученици след 8-ми клас в ПГТ „Ал.Константинов”-Поморие свободните места са 8 за специалността ”Организация в хотелиерството”. Крайният срок за финализиране на записването е 04.09.2015 г.вкл.

3 Отзиви

  1. заинтересован

    За какви паралелки става въпрос?Нямат ли си наименование?
    След 8-ми клас има ли прием в СОУ "Иван Вазов"?

    • koito uchi nqma da spoluchi v bg

      Паралелката е само една за СОУ”Иван Вазов”-Поморие, с изучаване на английски и руски.И естествено,че3 няма да има желаещи при това ниво на обучение в училището.Всички бягат в Бургас….както бягат за да се прегледат и лекуват болните.Западаща община със затихващи функции.Несебър и Созопол дръпнаха много.Иванчо ряпа да яде заедно с бат Петьо.

      • заинтересован

        Преди имаше някакъв технологичен профил, някакви информационни технологии. Сайтът на училището не се поддържа!
        Самите преподаватели също изпращат своите деца в Бургас. В Созопол преди 15-тина година бяха закрили гимназията, но сега пак я отвориха.Гледаме и каква спортна база направиха за град, който е няколко пъти по-малък от Поморие.