Дете, паднало в кладенец, живее втори живот благодарение на д-р Шишков

-ShishkovДете от Граф Игнатиево живее втори живот благодарение на д-р Стефан Шишков. Той е главен лекар на балнеохотел „Поморие“, завършил е „Физиотерапия и рехабилитационна медицина“ и „Здравен мениджмънт“, работи вече 32 години в областта на физиотерапията, съобщава burgasdream.com. С помощта на своите знания и опит, както и с най-съвременната апаратура, с която разполага в балнеохотела, той връща детството на малкия Георги.

Момченцето пада в необезопасен кладенец по време на игра и изпада в кома. Въпреки продължителното лечение у нас и в чужбина, то не може да се възстанови напълно и се нуждае от рехабилитация. За щастие родителите му избират най-доброто за него – водят го в балнеохотел „Поморие“, който освен че е признат в туристическата гилдия с редица престижни отличия, е сертифициран по закона за лечебните заведения, а кабинетите му по физиотерапия, кало- и луголечение работят и със здравната каса. Грижите и лечението дават светкавични резултати и детето е възстановено напълно.

Случаят на малкия Георги е един от 3000-те, които минават на година през медицинския център на д-р Шишков. 99% от тях се възстановяват напълно.

„Такъв случай е например подмяната на счупена тазобедрена става с изкуствена такава. Всичко се случва на етапи. Пациентът пристига в следфрактурно състояние, опериран. Сваляме му гипса, след това идва на рехабилитация. Там процесът е от А до Я.

Възстановява се дефицитът на мускулатурата, който е изгубен, след това се възстановява обемът на движенията. Това е един продължителен период, но определено си заслужава”, отбелязва главният лекар на балнеохотел Поморие”. /burgasdream.com/