Иван Алексиев даде старт на кампанията на ПП “ГЕРБ” в Поморие (видео)

DSC02915

Досегашният кмет през мандат 2011-2015 и кандидат-кмет на община Поморие Иван Алексиев откри официално предизборната кампания, като представи в Поморие кандидатите за съветници и за кметове на населени места от листата на ПП ГЕРБ. Официален гост на събитието беше народният представител от ГЕРБ Димитър Бойчев. Още в самото начало, на големия екран в залата на читалище “Просвета”, беше излъчен филм за Поморие, заснет с дрон. Зрителите видяха красиви кадри от  въздуха, включително и на обекти, построени през изтеклия мандат. След филма от сцената на читалището Иван Алексиев благодари на своите съграждани за доверието, което са му гласували на предходните избори.

DSC02924

„Аз искам да ви благодаря, защото най-ценното в един град това са хората. Поморийци са прекрасни хора и дарявайки ни с доверие, подкрепа и търпение ние успяхме да постигнем тези резултати, които вече са факт, те са видими. Преди 4 години ние с моите колеги заявихме, че ние градим Поморие. Всичко това, което сме поели като ангажимент е пред вас. Сега трябва да градим нашият живот, ден след ден, за да има и утре не само за нас и нашите родители, но и за нашите деца”, заяви пред присъстващите Иван Алексиев. Събитието продължи със спектакъла “Силата на България”, представен от Танцова трупа “Майсторите на танца”.

DSC02930

След концерта народният представител Димитър Бойчев сподели с благородна завист, като жител на община Несебър, че Поморие за един мандат задмина Несебър, въпреки двойно по-големия бюджет на Несебър спрямо Поморие. “Сигурен съм, че изборите ще се решат още на първия тур и Иван ще бъде отново избран, но не искам да забравите и нашите общински съветници. По-голямата борба ще бъде за общинския съвет. Това е отборът на Иван, това са хората, които ще подкрепят всичките добри решения, които ще се вземат от кмета и екипа му, и ще се реализират за вас”, каза Димитър Бойчев.

ПП ГЕРБ в община Поморие се явява на предстоящите местни избори с бюлетина №9.

 

 

1 коментар

  1. поморие

    Да попитам Златко Димитров с какво точно Поморие е изпреварил Несебър?!