Татяна Дончева в Поморие: Ние се наричаме “Отборът на квартала”

DSC02934

Лидерът на ПП “Движение 21” Татяна Дончева пристигна в Поморие за да подкрепи кандидатът за кмет на Община Поморие Калоян Недялков, кандидат-кметовете на Каблешково и Лъка – Станимир Няголов и Мариета Александрова и кандидатите за общински съветници.
“Ние се наричаме “Отборът на квартала”, защото това са нови хора, които не са градски хайлайф, които имат представа от проблемите на нормалните хора и които няма да загубят връзка с тях, независимо че в общинския съвет ще попаднат част от листата, другата част няма да попаднат. Нашата амбиция е да продължат тези хора да работят заедно, да продължат като обща група, да формират убежденията си по това кои са приоритетите в едно управление и как те трябва да стигнат до решение”, заяви Татяна Дончева пред малкото присъстващи в залата на “Здравница Сан Марина”. Между симаптизанти и членове на ПП “Движение 21” присъстваха и привърженици на други партии за да се запознаят с програмата на кандидата за кмет на Поморие. Поради неудобния час на срещата – 14.00 и в работно време Татяна Дончева призна за съществуващите неорганизационни умения да присъстват малко хора и добави, че за първи път ПП “Движение 21” участва в местни избори.
В кратко изявление Калоян Недялков представи кандидат-кметовете на Каблешково и Лъка, както и кандидатите за общински съветници с бюлетина №4.

Вижте част от срещата във видеозаписа.

DSC02960