OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Поморие” победи ПФК “Черно море”- Варна

ОФК “Поморие” изигра четвъртата си контрола срещу състава на ПФК “Черно море”- Варна. Мачът с конкурентите от “А” група се състоя на Кампус “Гнездо на Акули” в кв. Сарафово. Първото полувреме премина при равностойна игра, като двата отбора имаха добри възможности за отбелязване на гол. Любомир Божинов от „Поморие“ се отчете с чудесно изпълнение на свободен удар, но топката бе уловена на голлинията. Стефан Стаматов пък не успя да се възползва на отличен пас на Антон Иванов и от близко разстояние прати топката над напречната греда
Втората част започна много добре за футболистите на старши треньора Малин Орачев. В 57-та минута великолепен удар по диагонала на Живко Илиев намери горния десен ъгъл на вратата на “моряците” за 1:0.
15 минути преди края на мача Поморие можеше да удвои преднината си,но далечният удар на Даниел Стоянов разтресе напречната греда.Така мачът завърши с победа на „Поморие“ и краен резултат 1:0.
Следваща контролна среща ще се състои на 03.02.2016 г. /сряда/ от 14.00 ч., когато ОФК”Поморие” приема на свой терен тима на ПСФК “Черноморец” Бургас.