Дирекция „Бюро по труда” – Поморие организира курсове за професионална квалификация

Дирекция “Бюро по труда” – Поморие организира обучения на безработни лица с цел  е придобиване и/или повишаване на професионалната им квалификация за по – успешна реализация на пазара на труда, отговаряща на изискванията на бизнеса. Дирекция „Бюро по труда” – Поморие организира следните курсове за професионална квалификация:

І.  ПРОЕКТ „КРОС” по професия Камериер”, специалност „Хотелиерство” и професия „Портиер – пиколо”, специалност „Хотелиерство” с място на обучение гр. Поморие. Изискуемо образование за включване в обученията  – завършен шести клас. Курсовете стартират от 06.03.2017год.

І. ПРОЕКТ „СТЪПКА НАПРЕД” по професия „Камериер”, специалност „Хотелиерство” и професия „Сервитьор – барман”, специалност „Обслужване на заведения за общественото хранене” с място на обучение к.к. Слънчев бряг. Изискуемо образование за включване в обучение по професия „камериер”- завършен шести клас, за професия „сервитьор – барман”  – завършен десети клас. Курсовете стартират от 13.03.2017год.

При включване в обучение безработните лица ще получават стипендии в размер 8 /осем/ лева и разходи за транспорт при местоживеене различно от мястото на провеждане на обучението в размер до 10 /десет/ лева за всеки присъствен ден. Успешно завършилите обучение получават документ по съответната специалност.

Желаещите да се включат в обучение по обявените професии е необходимо да посетят Дирекция „Бюро по труда” – Поморие, ул. „Солна” №15, стая № 4, тел.: 0596/ 2 25 09