Граждански диалог за образованието ще се проведе на 12 април в Бургас

ucheniciГраждански диалог на тема образование ще се проведе в Бургас на 12 април 2019 г. (петък) от 16:00 часа в експозиционен център „Флора“. Форумът е част от Платформата за граждански диалог “Европа в нашия дом”. Участие в срещата ще вземат министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, народният представител Ася Пеева, член на Комисията по образование и наука в 44-тото НС, народните представители  Ивелина Василева, Димитър Бойчев, Диана Саватева, Галя Желязкова, Иван Вълков, евродепутатът от групата на ЕНП/ГЕРБ Асим Адемов, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ-Бургас

Поканени са да вземат участие още кметът на община Бургас Димитър Николов, началникът на Регионалното управление на образованието Виолета Илиева, кметове и общински съветници, представители на висши учебни заведения, на училища, детски градини и други институции, които работят в образователната сфера.

Форумът е отворен за всички граждани, които искат да споделят мнения и препоръки за развитието на образованието в България.