В Поморие няма да има вода на 21 юли

На 21.07.2014 г. /понеделник/ няма да има вода от 8.00 ч. до 17.00 ч., на територията на град Поморие. Работи се по отстраняване на аварията на главния водопровод, съобщиха от ВиК-Поморие и се извиняват за причиненото неудобство.

Телефони за контакти с ВиК Поморие: 0596/23055 и 22033.

7 Отзиви

  1. Хайде стига,спрете се вече. Не стига че няма туристи ами и тези които са дошли ли искате да изгоним. Този Воден Цикъл солено ще ни излезе.

    • неразбрал

      "На 21.07.2014 г. /понеделник/ да има вода от 8.00 ч. до 17.00 ч., на територията на град"
      от това изречение нещо не ми е ясно да има или да няма вода… ?

  2. В кв.Св Георги цялата изминала седмица спираше водата.
    Това е единствено заради водния цикъл.

  3. ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ САМО В ТОЗИ ГРАД И С ТЕЗИ УПРАВНИЦИ!

  4. kristalina, нет, это не только здесь – в России, например, даже и не мечтают, чтобы на сайте в Интернете заранее (!) оповестили об отключении воды, да ещё и соблюли сроки/время. У вас отличная страна, где людям не всё равно – дорожите этим.

    • Руски "приятелю", това че в Русия с мизерия, не означава, че и тук трябва да е мизерия. Не е нормално в курортен град да спира водата за цял ден. Всъщност не е нормално в който и да е град да спира водата. А в Поморие това се случва няколко пъти това лято – и не защото наистина има аварии, а защото кмет и ВИК лъжат. Никакви аварии няма – заради работата по нещо е, което трябваше да стане зимата. Заради лошо управление се прави в средата на лятото. Браво, отличен кмет – ама за село в Сибир, а не за курортен град в ЕС.

  5. неразбрал

    "На 21.07.2014 г. /понеделник/ да има вода от 8.00 ч. до 17.00 ч., на територията на град"
    от това изречение нещо не ми е ясно да има или да няма вода… ?