Гадателката на Берлускони: Догодина ще има предсрочни избори

До 2020 година доста държави ще излязат от ЕС. Еврото определено ще се трансформира. Държавите ще започнат да се готвят за нов световен ред”. Това коментира пред Нова телевизия гадателката на бившия италиански премиер Силвио Берлускони Теодора Стефанова. По думите й предстои промяна на системата и формиране на Евразийски съюз.
“Евразия ще навлиза все повече и ще се разширява. Ще има нова световна валута. Няма да е евро”, категорична бе Стефанова, цитира Кросс.
В кармата на България е заложена, че в местните избори няма да има големи промени и много кметове ще запазят градовете си. Ще има балотажи между ГЕРБ и ДПС; БСП много още има да се вдига. Два-три ключови града щели да имат и РБ. Изненади можело да има и в ПФ и „Атака”, като техни кандидати отидат на балотаж.
2-3 министри ще си тръгнат след изборите заради скандали. Ще има стачки; промени се очакват в здравеопазването, продължи Стефанова. Това щяло да повлияе върху лидерите. Догодина ще има предсрочни избори 2 в 1. Ще дойде нова партия, включително и от имена на хора от шоубизнеса, но не само от страна на Слави Трифонов.
ГЕРБ ще пази водещата си роля, но все ще е в коалиция; Реформаторите ще се разцепят. ДПС ще влезе в коалиция. БСП и АБВ вървят към обединение. Татяна Дончева ще бъде в коалиция с ГЕРБ, тя ще е лидер, който ще обедини всички млади хора и жени.
В кармата на Борисов има две неща – или президент на България, или важно ключово място в ЕС; ще има оттам апетитно предложение, но той трябва да го реши, каза още Стефанова.
Според нея следващият президент на САЩ ще бъде Хилари Клинтън.

Про