„М-Бус” пусна безжичен интернет в автобусите си

За удобство на своите пътници бургаският превозвач „М-Бус” пусна Wi-Fi в автобусите си по най-натоварените линии. Пътуващите до Варна, Слънчев бряг, Айтос, Плевен, Велико Търново и други градове могат да разнообразят пътуването си, като сърфират в мрежата, качват снимки в социалните мрежи или използват времето си за път, за да свършат малко работа. Сред нововъденията на превозвача е и единната резервационна система, която вече работи по линията Бургас – Велико Търново и осигурява онлайн връзка с всички билетни каси и с касовите апарати на кондукторите в автобусите. Системата е част от усилията да се създаде по-голям комфорт на клиентите и плановете са скоро да обхване и останалите линии.

В разгара на лятото от „М-Бус” напомнят на клиентите си да проверяват летните разписания по линиите.

„Заради туристическия сезон всички линии, свързващи населените места с курортите в областта, както и линията до Варна, вече се обслужват с летни разписания”, каза управителят на „М-Бус” Румен Христов. Разписанията на автобусите можете да видите на уеб сайта https://mbus-bg.com

За да бъдат по-лесно разпознаваеми от пътниците, екипажите на автобусите, както и касиерите, вече са облечени с униформено облекло – сини ризи, с надписи „М-Бус”.

Освен на отпускарите, решили да стигнат до морето, от „М-Бус” помагат и на млади дарования да отидат на важен фестивал в Чехия. Превозвачът продължава да спонсорира талантите от Бургас и региона. След като помогна на шампиона на България – хандбален клуб „Фрегата” – Бургас и футболистите от детска школа „Звездичка”, сега „М-Бус” помага на деца от Карнобат.

„Верни на дългогодишната си традиция да подкрепяме талантите, решихме да помогнем на малките танцьори от детски фолклорен състав „Черодейци” – Карнобат, като спонсорираме част от разходите за пътуването им до фестивала в Бърно, Чехия. Стискаме им палци да спечелят отличия за България”, добави Румен Христов.

 

1 коментар

  1. поморие

    А за Поморие какво направи този мухльо Румен Христов, управител на М-бус? Само проблеми откакто тази фирма влезе в играта за автобусите Поморие-Бургас.
    Само цените вдига на билетите. Да се маха!