Няма да има вода в Поморие на 24 февруари

Поради авария на главен водопровод, на 24.02.2015 г. /вторник/, от 08:00 до 18:00 часа, ще бъде прекъснато водоснабдяването на територията на град Поморие, съобщиха от ВиК Поморие.

3 Отзиви

  1. заинтересован

    "Авария на главния водопровод" или причината е изграждането на водния цикъл? Дано вече да няма аварии след изграждането на водния цикъл!
    Горко на баба Пена, която няма интернет и не може да разбере по друг начин, че няма да има вода, тъй като в Поморие няма достъпни и за по-възрастните хора медии, които да отразяват новините!

  2. На баба Пена да ѝ кажат внуците! Стига сте мрънкали! За хубаво правят ремонта, а всички мрънкате. Много било разкопано, големи дупки – ами като искаме хубаво сега трябва да изтърпим. Еее….

  3. анонимен

    На баба Пена внуците отдавна са в чужбина ( или поне в София), млади хора останаха ли в Поморие изобщо? Всички искаме хубаво , факт, но искаме и организирана и точна работа, а не хаос! Една улица затворена , друга отворена – след 10 мин. вече положението е различно , никаква организация , дори там където уж е позволено да се минава също се работи…. Когато се правят такива ремонти се осигурява нормален трафик за автомобилния поток. Положението е видимо – хората се изнервят и с право, съчувствам на живеещите в квартала, които използват ежедневно автомобилите си , а и пешеходците също са затруднени, да не говорим за маршрута на градския автобус , както и тези по линията Бургас – Несебър. Аз съм "За" – проекта за водния цикъл на град Поморие , но съм против организацията и изобщо регулирането на движението в града – слаба работа и липса на адекватни решения, много затруднения на шофьорите, сякаш вече липсват правила , настанала е пълна анархия и всеки минава както си иска и откъдето намери за добре.