Пътни инциденти в Бургаско

За пътните инциденти в Бургаско през почивните дни съобщават от ОД на МВР-Бургас:

На 01.03.т.г. около 16.50 ч. на кръстовището на сунгурларските улици «Винпромска» и «Кооперативна», образувано от равнозначни пътища, товарен автомобил «Мерцедес 207 Д», със сливенска регистрация, управляван от 52- годишен мъж от Сунгурларе не пропуска и блъска приближаващия от дясната му страна лек автомобил «Фолксваген Каравел», с бургаска регистрация, управляван от 35- годишен мъж от сунгурлаското село Костен. От ПТП пострадал водачът на товарния автомобил, който с охлузни рани по главата, е получил медицинска помощ и е освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

На 01.03.т.г. около 18.15 ч. на бургаската улица «Петко Загорски» пред бл. 43 л.а. «Пежо», с бургаска регистрация, управляван от 36- годишна бургазлийка /тествана за употреба на алкохол и наркотици, като втората проба е била положителна за опиати  /взета е кръв за химичен анализ/, поради невнимателно движение допуска ПТП с внезапно навлязлото на пътното платно от ляво на дясно на МПС дете-пешеходец – 7 годишно момиченце от Бургас, което с охлузване и рани на двете колена, е настанено за наблюдение в УМБАЛ – Бургас, без опасност за живота.

На 02.03.т.г. около 06.38 ч. на пътя Елхово – Средец – Бургас, км. 71.845 в посока Бургас, настъпва пътен инцидент между неустановен към момента лек автомобил и л.а. «Фолксваген Венто», с бургаска регистрация, управляван от 47 -годишен бургазлия. От ПТП пострадала пътуващата в л.а. «Фолксваген» 48- годишна бургазлийка, която с контузия в долната част на гърба и таза, без опасност за живота, е прегледана в УМБАЛ – Бургас, но отказала хоспитализация. Констатирано е, че в резултат на движение с несъобразена с интензивността на трафика скорост в условията на прав пътен участък неустановения лек автомобил застига движещия се пред него л.а. «Фолксваген», блъскайки го в задната лява част. След ПТП водачите на двата автомобила се разбрали на място и отказали намесата на компетентните органи от МВР.

На 02.03.т.г. около 06.40 ч. на пътя Бургас – Малко Търново, км. 253.800 в посока с. Маринка, лек автомобил «Фолксваген Бора», с бургаска регистрация, управляван от 45 -годишен мъж от с. Зидарово, поради отвлечено внимание, загубва контрол над лекия автомобил и навлизайки в лентата за насрещно движение, блъска челно движещия се там л.а. «Хонда», с бургаска регистрация, управляван от 71 -годишен мъж от с. Маринка. От ПТП водачите на двата автомобила – 45 -годишният мъж получил контузия на дясната китка и гърба, прегледан в УМБАЛ – Бургас и е освободен за домашно лечение, без опасност за живота, а 71- годишният мъж с фрактура на дясната ребрена дъга и контузия на гръдния кош, е настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *