Пътни инциденти в Бургаско

За пътните инциденти през почивните дни съобщиха от ОД на МВР-Бургас:

На 22.03.т.г. около 14.53 ч. на кръстовището на бургаските улици «Булаир» и «Константин Фотинов» л.а. «Опел Зафира», с бургаска регистрация, управляван от 58- годишен бургазлия, поради движение с несъобразена с пътните условия и пътния трафик скорост блъска спрели пред него на червен сигнал на светофара л.а. «Пежо Експерт», със сливенска регистрация, управляван от 44 -годишна жена от Сливен, който отскача напред и блъска л.а. «Киа Сийд», с бургаска регистрация, управляван от 45- годишен бургазлия, а той от своя страна удря автомобила пред него – «Рено Клио», със софийска регистрация, управляван от 37 -годишна бургазлийка. От ПТП пострадали: водачите на л.а. «Опел Зафира», л.а. «Пежо» и л.а. «Киа», които са прегледани в УМБАЛ – Бургас и освободени за домашно лечение, без опасност за живота.

На 22.03.т.г. около 20.59 ч. на пътя София – Карнобат – Бургас, км. 489+800 / при пътен възел «Лукойл» в посока София, поради движение с несъобразена с характера и интензивността на трафика скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътно дърво, л.а. «Опел Астра», с бургаска регистрация, управляван от 28 -годишен мъж от руенското село Ясеново, който със счупен лумбален прешлен, без опасност за живота, е настанен за лечение в болница «Сърце и мозък».

На 22.03.т.г. около 22.18 ч. на пътя Бургас – Малко Търново, поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, излизайки извън платното за движение, л.а. «Мерцедес Е 220», с кърджалийска регистрация, управляван от 45- годишна жена от Добрич. От пътния инцидент леко пострадала спътничката на водачката – 14 -годишно момиче, което е прегледано в УМБАЛ – Бургас и освободено за домашно лечение.

На 23.03.т.г. около 18.00 ч. на ул. «Ропотамо» до № 8 в бургаския квартал «Долно Езерово», поради загуба на контрол, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в бетонна предпазна ограда, мотопед «Сурон Лайт Бий», управляван от 33- годишен бургазлия, който с фрактура на петата, е прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

На 24.03.т.г. около 00.10 ч. на пътя Бургас – Карнобат – София, км. 449+900 м. / в посока Карнобат/, поради загуба на контрол, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се извън пътното платно лек автомобил «Алфа Ромео 156», управляван от 55 -годишен карнобатлия, който с травма на шийните прешлени, е настанен за лечение в отделение «Неврохирургия» на болница «Сърце и мозък», без опасност за живота.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *