Районно управление – Камено възстановява функциите

Със заповед на министъра на вътрешните работи – Калин Стоянов, след предложение на директора на ОДМВР – Бургас старши комисар Емил Павлов, преобразуваното в полицейски участък през юни 2022 год. Районно управление – Камено възстановява функциите си в пълен обем.

Живеещите на територията на Община Камено близо 14 000 души отново ще бъдат обслужвани от РУ Камено, като заявления за издаване на лични документи и СУМПС ще могат да се подават и получават в сградата на полицейското управление, както и до момента. Режимът за документите по линия на КОС също е непроменен.

С възстановяването на Районно управление – Камено се удовлетворява дългогодишното желание на местното население, обезпечаването на обществения ред, териториалното обслужване и полицейското присъствие в района да се осъществяват от полицейска структура в пълен обем, а не от полицейски участък. Такова е виждането и на директорът на ОДМВР – Бургас старши комисар Емил Павлов, сред чийто инициативи от последните месеци са засилване на полицейското присъствие в малките населени места, както и повишаване качеството на работата на служителите на реда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *