Facebook зове: Не ходете пред централата на “Атака” довечера

Призиви към гражданите да не ходят пред централата на “Атака” в столицата довечера обикалят социалните мрежи, предаде КРОСС. Според много общественици и журналисти от различни медии, събитията от снощи на улица “Врабча” целят да преместят фокуса на протеста. Призиви като този вече събират хиляди споделяния във Facebook.
Найо Тицин пише: ” Нека провалим планът на провокаторите, които искат протестът да се компрометира чрез конфронтация с лицето Волен Сидеров”. Преподавателят от Софийския университет Христо Христев допълва: “Моля ви, изолирайте тези хора. Това е протест, не на лумпените или на агитките. Вижда се кои са. Ние не сме там да палим или да мятаме камъни”.
Към тази теза се присъединяват стотици граждани, които са единодушни, че довечера централата на “Атака” просто трябва да бъде игнорирана.
“След като Волен се държи като малко дете, трябва и ние да се държим подобаващо към него – да не му обръщаме внимание и така той ще изчезне във времето и пространството”, допълват гласове от социалната мрежа.