Ученици от ОУ”Хр. Ботев” Поморие:Ти ни трябваш и днес, Апостоле

1

Под мото „Ти ни трябваш и днес, Апостоле“, учениците от Основно училище „Христо Ботев“- гр.Поморие проведоха различни инициативи:

В среща – разговор  V „а“ и VІІ „а“ клас, под ръководството на класните си ръководители г-жа Кръстева и г-жа Златинова, споделиха свои мисли за подвига  и смелостта на Васил Левски .

По инициатива на г-жа Кабадаиева,  учител по изобразително изкуство,  във фоайето на училището бе подредена  изложба с рисунки, посветени на Апостола на Свободата  и освобождението на България.

Днес, ученици и учители от ОУ“Хр.Ботев“ почетоха  подвига на Апостола.

На сцената  на читалище „Светлина“  ІІІ „а“ клас представиха литературно-музикална  програма. Под ръководството на своите учители, г-жа Виглова и г-ца Богоева, учениците се представиха блестящо  и трогнаха сърцата на публиката.

Водещи на програмата бяха седмокласниците Николета Красимирова и Димитър Радков. Допълнение към стиховете и музикалните изпълнения бе презентация, посветена на живота и делото на Васил Иванов Кунчев, подготвена от г-н Тонозлиев.

Заредени с любов към Родината,  преклонение пред смелия и пословично честен  Левски  сякаш искахме да му  кажем: Ти ни трябваш и днес , Апостоле!

Снимки и текст: ОУ “Хр. Ботев, гр. Поморие

%d0%b1%d0%b5%d0%b7-%d0%b8%d0%bc%d0%b5