Вие сте тук: Начало » Криминале » Арестуваха криминалнопроявен за притежаване на наркотици в тайна стая на жилището му

Арестуваха криминалнопроявен за притежаване на наркотици в тайна стая на жилището му

11

На 18.05.т.г. служители от „Криминална полиция” при Районно управление – Поморие съвместно със служители от „Криминална полиция” при Първо Районно управление – Бургас извършили претърсване в дома на криминално проявения К.К., 40 годишен от Поморие, разположен на ул. „Мусала”. В стая-тайник, намираща се на четвъртия жилищен етаж, пригодена за отглеждане и сушене на канабис, са намерени и иззети девет канабисови растения в саксии с различна височина, множество отрязани стебла от растения, оставени за сушене, листа и съцветия под формата на зелена  тревна маса с общо тегло около 1 кг.

Иззето е и оборудване за отглеждане и сушене на марихуана, съобщиха от пресцентъра на полицията.

К.К. е задържан с полицейска заповед за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

22снимки: Пресцентър на ОД на МВР – Бургас

2 коментара

 1. кварталска

  Толкова много боклуци има за прибиране точно в Поморие,дето изобщо не могат да му стъпят на малкия пръст, да не говорим за създаване на семейство…А те ми се занимават с човек,който е напълно достоен за уважение и тва,че има някви растения,които са напълно НЕлогично забранени,го правят престъпник….НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ….Как държавата очаква да спазваме законите,след като тя самата присвоява незаконно заплатите и пенсиите на нас и на родителите ни?
  Как очаква да се примирим да живеем законно и с жълти стотинки и да се оправдаваме пред семейството си пред това да изкараме "мръсни" пари,но да сме спокойни,че жените ни и децата ни са заспали сити,а не гладни!
  ЦЯЛАТА СИСТЕМА СЕ Е*АВА С НАС!

 2. Вземете хилядолетен пример и опит, допитайте се, узнайте истината за тетрахидроканабинола и легализирайте!
  Защо вкарвате в затвора хората? Защото пушат, или защото продават на този, който иска да го прави?
  А, защо не вкарвате в затвора тези, които продават цигари и алкохол на непълнолетни? Употребата им не е забранена, но следствията от тях са пагубни! Продажбата на непълнолетни е забранена, но да сте прочели, узнали някой да е вкаран в затвора за продажба?! Защо продавате оръжие?
  Да сте прочели, узнали, някой да е вкаран в затвора за продажба на "незаконно" оръжие?
  Как звучи само? Законно оръжие и незаконна употреба на марихуана!!!
  Да сте прочели, узнали, някой вкаран в затвора за продажба на бебета?
  Да сте прочели, узнали някой вкаран в затвора за продажба на органи?
  Да сте прочели, узнали за вкаран в затвора Държавен чиновник виновен за 4-те фалита на Държавата ни? Това ли е проблема на Държавата?
  Ами легализирайте и проблема е Решен!

Горе