2018-та ще премине под знака на земното куче

Според източното летоброене, през февруари 2018-та ще настъпи 4715-ата година от китайския календар. Същото летоброене използват и в Корея, Виетнам, Япония и др. Годината на земното куче ще продължи до 5-ти февруари 2019-та година.

Родените под знака на кучето са честни, лоялни, искрени, верни и със силно развито чувство за справедливост. Те са искрени и открити. Трудно се доверяват, но спечелите ли сърцето им, то остава ваше за цял живот.

Подходящи за родените в годината на кучето кариери са свързани с правораздаването и охраната на реда, тъй като те имат мощен вроден морален компас и усещане за добро и зло. Уместни са и професии, свързани с грижата за здравето и благоденствието на хората (учители, здравни работници, духовни водачи).

Според китайския хороскоп, годината под знака на зодиакалното животно на един човек рядко е късметлийска за него. Същото важи и за годината на кучето. През тези 12 месеца астролозите съветват представителите на зодията да пазят здравето си. В кариерата и в любовта се очакват препятствия по пътя към успеха.