Вие сте тук: Начало » Политика » Посещение на Цветан Цветанов в Поморие

  Посещение на Цветан Цветанов в Поморие

  cvetanovЗаместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб  Цветан Цветанов ще открие Областния семинар на бургаската структура на партията. Събитието ще се проведе на 30 март (събота) в Гранд Хотел „Поморие“ в гр. Поморие и ще започне от 12.00 часа, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ-Бургас . На дискусията ще присъстват народни представители, кметове, общински съветници, председатели на клубове, членове и симпатизанти на партията.

  В рамките на събитието Цветан Цветанов ще изнесе  лекция, свързана с актуалната политическа обстановка в страната и предизвикателствата към България и Европа през призмата на предстоящите евроизбори. След него политологът Румяна Коларова ще коментира българският политически процес в условията на демокрацията. Участие в областния семинар ще вземе политологът Антон Тодоров с лекция „Фалшивите новини: манипулативни техники в контекста на европейските избори“.

  Депутатът и политолог Тома Биков ще представи „Успешната предизборна кампания – анализ на допуснатите грешки, силни страни и работещи механизми.

  По време на областния семинар ще бъдат връчени членски карти на новоприети членове на ГЕРБ в област Бургас.

  Един коментар

  1. Това виц ли е?
   Виж лекция "Как да излъжем баламурниците", по е вероятно да изнесе!

  Горе