Конференция на тема: „Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016 г.“

Във връзка с новите практики на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/ и подобряване на комуникацията между държавата и бизнеса, както и за прилагане на активни мерки за насърчаване на предприемачеството, Агенцията организира конференция на тема: „Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016 г.Събитието ще се състои на 24.02.2016 г. в зала „Компас“, хотел „България“ гр. Бургас.
Очаква се в конференцията да участват широк кръг представители на малкия и среден бизнес, неправителствени организации, бизнес съюзи и др. от област Бургас.
В програмата се предвижда да се представят новите мерки на ИАНМСП в подкрепа експортната дейност на българските предприятия. Ще бъдат представени възможности за достъп до финансови инструменти в подкрепа на малкия и среден бизнес от представители на СИБАНК. Ще се разясни как се кандидатства с проекти по Националния иновационен фонд. Ще се представи новата програма на ИАНМСП и „Майкрософт България“ „Модерният бизнес“, която е насочена към инвестиране в по-добра гъвкавост и ефективно управление на бизнес процесите в малките и средните предприятия. Ще се разяснят възможностите за финансиране и подкрепа на стартиращи предприятия