На 10 декември от 9 ч. започва Коледния благотворителен базар в СОУ „Любен Каравелов”-Несебър

За поредна година учениците от СОУ”Любен Каравелов” – Несебър, членуващи в младежката организация на Червения кръст под ръководството на Паунка Русева и със съдействието на своите съученици,учители и родители организират благотворителен коледен базар.

 Част от средствата, които ще се съберат ще бъдат преведени по сметка на националната благотворителна кампания „Българската Коледа”. Ще бъдат направени дарения на фондация „ТЕО” за подпомагане на школата по приложна физика в град Казанлък с ръководител Теодосий Теодосиев и за децата, останали сираци след трагичния инцидент във фабриката за взривни материали в с. Горни Лом.

През изминалите години всички учещи и работещи в СОУ”Любен Каравелов” доказаха, че сърцата им са отворени за всяка благотворителна кауза.

Младите червенокръстци приканват своите родители, приятели и съграждани да посетят благотворителния базар, който ще отвори врати на 10 декември 2014 от 9:00 ч.   във фоайето на СОУ”Любен Каравелов”- Несебър с надежда всички заедно да сътворят едно добро дело в навечерието на светлите християнски празници.

                                                                                                 Мара МОМЧИЛОВА