Помориецът Христо Трифонов на финала в риалитито “Биг Брадър ол старс”. Подкрепете го на 17406!

Hristo-Trifonov
Помориецът Христо Трифонов е на крачка от успеха, за да си тръгне с нова кола към родния си град, ако го подкрепите в риалитито “Биг Брадър ол старс”  с SMS номер 17406 .
В последните елиминации зрителите на Нова телевизия гласуваха от къщата да си тръгне Петя Буюклиева.
На финала отиват Христо Трифонов от Поморие, Катерина Евро, Тодор Славков, Ники Китаеца, Калина Паскалева и Емил Каменов.
За повече информация тук!

2 Отзиви

  1. анонимен

    Мисля , че определено Христо има шанс да спечели. Реално погледнато само Катето Евро му е конкуренция. За останалите не виждам как народа би подкрепил арогантно поведение като това на емил , отношението му към жените като към к.рви и изобщо едно примитивно и елементарно поведение , по-скоро което може да се сравни с животинско, отколкото с човешко. поведението на ники китаеца , който преди всичко е известен с това че е имал връзка с азис – за мен хомосексуалиста си остава такъв за цял живот.Другата пък дето написала книга за к.рви и си мисли че е нещо…Тодор Славков показа на всички оная си работа – еми никой не става за нищо. Късмет на Христо Трифонов – той може да не е вип, но в сравнение с тези изброените е по-вип от тях 1000 пъти.

  2. заинтересован

    Защо публикувате частни новини? Брадърът е най-тъпото шоу, което някога съм гледал!
    Да гледа да възпитава добре дъщеря си,а не да ходи по шоута!