Резултати от играните през уикенда срещи на децата и юношите на Поморие

 

Резултати от играните през уикенда срещи на Детско-юношеската школа на Поморие:

Отбор Юноши младша възраст загуби с 2:3 от отбора на Бургас спорт. Срещата се игра на 28 октомври на стадиона в гр. Камено. Голмайстор за Поморие: Ивелин Петров – 2 гола.

Отбор Деца гостува в гр. Камено на връстниците си от отбора на ФК „Бургас спорт“ в събота. Срещата завърши при равен резултат 1:1, а голът бе отбелязан от Бурхан Тодоров.

Отбор Футбол 9, с треньор Венелин Тальоков игра на 29 октомври  на с.к. „Каменица-Арена“ в Бургас с отбора на ФК „Бургас спорт“. Отборът на Поморие загуби с 0:7.

Отбор Футбол 7 с треньор Красимир Пчеларов игра на 28.10.  с отбора на „Несебър“ на с.к. „Звездичка“ . Отборът на Поморие победи убедително с 4:0 чрез Радостин Митев -2 и Виктор Георгиев -2 гола.

ДПГ родени 2007/2008год – Футбол 7 игра с отбора на ФК „Нефтохимик 3“ на с.к. „Каменица-Арена“ Бургас. Краен резултат от срещата 1:4 за Нефтохимик. Голмайстор за Поморие : Теодор Прашанов.

Малките футболисти от отбора на Футбол 5 играха футболен мач с ФК „Бургас спорт 1“ на 29.10. /неделя/ на с.к. „Бъдеще“ в гр. Бургас терен 1. Отборът на Поморие загуби с 1:4, а гол за Поморие отбеляза Христо Широков. Това бе последна среща за този полусезон от Областното първенство за малките футболисти на Поморие.

В VIII кръг от първенството на юноши старша възраст отборът на ОФК „Поморие“ приема на своя стадион в отбора на ФК „Стралджа“ гр. Стралджа на 01.11. /сряда/ от 14:30 часа.