Цветан Цветанов напуска парламента

cvetan_cvetanov“Няма драма в това председателят на ПГ на ГЕРБ да напусне 44-то Народно събрание”- с тези думи Цветан Цветанов обяви политическата отговорност, която поема за скандала с имотните сделки сред управляващите.

Цветанов ще остане зам.-председател на ГЕРБ, както и ще ръководи предизборния щаб на партията за предстоящите избори, стана ясно от думите му.

“Не е имало натиск от страна на премиера за напускането ми на парламента – винаги вземам решенията си, воден от общите интереси на каузата ГЕРБ” . Попитан какво са си казали с премиера Бойко Борисов, Цветанов отговори: „Прегърнахме се, утре сме с пълна енергия да вървим по това, което е начертано. Имаме хронограма, цели, които сме поставили на 31-ви в неделя“, каза Цветанов и посочи, че се надява да има такъв медиен интерес и в неделя.

1 коментар

  1. Мен лично не ме радва това! Защо?
    Доколкото знам, депутат не може да подаде оставка! Освен, ако … Има два варианта, но нито един не се тиражира от медии! Нито един вариант не се представя от Властта, а се формулира "безусловна капитулация"!!!
    На какво? Не, и на властта! Властта е Цветан Цветанов?