Световната маркаDasWeltAuto– вече в Бургас

Сертифицирани автомoбили втора употреба

 с доказан произход и гаранция ще предлагаВестауто-М

 

img_3878Световната програмаDasWeltAuto, чиято основна дейност е продажба на употребявани автомобили с гарантирано качество и произход, вече има свое представителство в Бургас. Фирма „Вестауто-М“, която от години официално представлява марките Volkswagenи Audiв Югоизточна България, получи лиценз за дилърство на утвърдения в световен мащаб бранд за употребявани коли на концерна Фолксваген. Това се случи на официална церемония, състояла се на 09.03.2017 г. в продажбено-сервизния център на Volkswagenв Бургас в присъствието на мениджъра на брандаза България – Ивайло Кирковот „Порше БГ” ЕООД,  управителя на„Вестауто-М“ ООД – Красимир Маринов, гости и журналисти.

 

„С прибавянето на Das WeltAuto към портфолиото на Вестауто,ние не просто разширяваме гамата на предлаганите от нас услуги, а продължаваме традициите на фирмата да предоставя на шофьорите най-високо качество и сигурност, въвеждайки абсолютна прозрачност и при продажбата на употребявани автомобили,“ сподели КрасимирМаринов при откриването.

Бургас е седмиятв страната град, в който ще се предлага новата услуга. DasWeltAutoще спести на бургазлии притесненията и неволите, които обикновено съпровождат търсенето на кола втора ръка – дългото обикаляне по автокъщите, несигурността около техническото състояние на автомобила,измами с километража и др.

 

DasWeltAutoпредлага на клиентитесертифицирани употребявани автомобили сдоказан произход и история, реален пробег, в отлично техническо състояние, външен вид и на атрактивна цена. Автомобилите, предлагани по програмата, са с пълна сервизна история – от момента на производството до покупката им от новия собственик. Всички автомобили на марката DasWeltAuto минават щателен технически преглед със специализиран софтуер, включващ над 100 позиции, които покриват всички детайли. В чек-листата е включена проверка на: купе, каросерия, двигател, скоростна кутия, електроника, окачване, силово предаване, както и тестово шофиране от сервизен инженер. На база на този протокол се извършват ремонти, в случай че се налагат такива, така че на клиента да се предаде гарантирано добър и сигурен автомобил.

Основниятасортимент, включен в гамата на DasWeltAuto, са автомобили, изкупени от наши клиенти, върнати от лизинг автомобили на Volkswagen/AudiLeasing – Германия, тестови автомобили от дилърствата, както и служебни коли на Порше БГ. Преобладаващо възрастта на автомобилите е до 7 години, амаксималният пробег –около 150 000 км, като всички те са в много добро, за възрастта и изминатите километри, състояние.Преди покупката клиентът може да се възползва от услугата тест драйвна желания от него автомобил, така че сам да се увери в качествата му.

 

Автомобилите на марката Das WeltAuto се предлагат с гаранция от минимум 6 месеца, без тя да се заплаща допълнително. В случай на авария клиентите получават безплатна пътна помощ, заместващ автомобил или покриване на разходите за хотел, според условията на програмата.Програмата Сервиз 4+предоставя финасово разумни и качествени услуги  за сервизна поддръжка с качествени оригинални части в оторизираната сервизна мрежа на марките Volkswagen и Audi.

 

Покупката на автомобилите може да бъдат финансирана от Порше Лизинг. Фирмата предоставя едно от най-добрите предложения в България, съобразно съотношението възраст на автомобила и срок на финансиране – до 9 години общо. Порше Иншурънс Брокер работи с всички водещи застрахователи в България, и предлага завършен цикъл на покупката с необходимите застраховки.

Всички актуални предложения на Вестауто-М Бургасза продажба на употребявани автомобилис гарантирано качество ще намерите на сайта: www.dasweltauto.bg/westauto-m/,както и на място в дилърството на Вестауто на ул. „Атанас Буров“ 1-3, Северна промишлена зона, тел. 056 / 847 250.

—————————————————————

 

Ощеза Das WeltAuto:

 

Das WeltAuto е международна марка на концерна Volkswagen AG. Предметът на дейност на марката е търговия с употребявани автомобили. Volkswagen AG е първият концерн, който въвежда единна световна марка за продажба на употребявани автомобили. Основната цел е унифицирането в световен мащаб на този вид търговска дейност в оторизираната дилърска мрежа на марките, произвеждани от концерна. Както като модерна търговска визия, така и като качество и многообразие на услугите, въплъщаващи ценностите  на марката Das WeltAuto:

-Прозрачност

-Доверие

-Надеждност

-Сигурност

 

Марката Das WeltAuto е част от амбициозния план за развитие на концерна, който го изведе на челното място сред автомобилните производители в света. Експанзията на Das WeltAuto освен цяла Европа обхваща вече и Китай, САЩ, Австралия, Сингапур, Индия, Русия и много други страни.

Притежател на правата за България е “Порше БГ” ЕООД. Правата за ползване се преотдават единствено следсертификация на оторизираните дилъри на Volkswagen и Audi в България.

Целта на въвеждането на марката Das WeltAuto в България е да се отговори на нуждите и желанията, както на настоящите, така и потенциални клиенти на Volkswagen и Audi. На настоящите ще бъде предложена една изключително улеснена процедура по изкупуването и замяната на настоящия им автомобил с нов, а на потенциалните ще може да се предостави възможност за избор както на нов, така и на гарантирано добър употребяван автомобил.

Още за DasWeltAuto ще намерите в официалния уебсайт на марката: https://www.dasweltauto.bg/.