Многодетна майка преби социален работник в Бургас

25-годишна жена, майка на 6 деца, преби социален работник в Бургас. Това стана причина за вълна на недоволство сред социалните работници в града.

Жената е била пребита, защото казала на 25-годишната майка, че трябва да върне 250 лв., които е получила като социални помощи. Жената е с изместване на челюстта и синини по тялото. Нападателката е от ромски произход. Тя е задържана за срок до 24 часа.

Последното дете на 25-годишната майка е новородено и е дадено в дом. Нито едно от другите 5 деца на нападателката не посещава училище, което е и причината социалните помощи към тях да бъдат спрени.

Ситуацията стана причина за масово недоволство между социалните работници в Бургас, които редовно се оплакват от насилие срещу тях. По думите им това не е изолиран инцидент, те били заплашвани с парчета стъкла, брадви и безброй вербални заплахи, предава Кросс.

2 Отзиви

  1. А къде са прокуратура,съд ,полиция?ЗАЩО не се предприемат сериозни мерки за да се спрат със тези побоища над служебни лица?Учители,лекари и мед.сестри,социални и всякакви други работници.И на мен ми вземат големи данъци трябва ли да пребивам данъчния служител,че ми бърка в джоба.А вода и ток плаща ли тази циганка,данъци и други задължения към община или държава.Естествено,че нищо не плаща само знае да реве и краде.Българи събудете се после ще е късно.

  2. Народе, спрете да плащате данъци на престъпници! А, те ще продължават да се покачват за разлика от доходите и стандарта на живот, каквато бе и целта на "прехода"! А, сега си отговорете на въпросът, кой иска това? Хората, които поведоха "прехода", или тези които никога не са искали той да стартира?
    Това са едни и същи идеали, макар и с различни лица!
    Лустрация.
    Никакви Закони, никоя Прокуратура, никой Съд няма да промени това! Запомнете или ща страдате, така както са страдали и предците Ви! Но, за разлика от преди, децата Ви няма да страдат защото просто няма да бъдат в Родината си, а България изчезва след хилядолетно лутане.
    Относно циганката, доказала ли е възможността тази многодетна майка да издържа? Не, тогава защо да издържаме с работата си стотици като нея? А, НАП, които идвате и тормозите тези, които се трудят, и му казвате, как, укриване на доходи? Ами ще укриват! И, не само, че не може да ги спрете, ами тотално ще спрат да го правят, и тогава Кой ще Ви плаща мизерните заплатки? Социалното Министерство трябва незабавно да се закрие. С парите, дадена Общинска администрация ще има много повече възможности за въздействие, превенция и как му викате интеграция!
    И последно, Централизираната система за Управление на Държавата трябва незабавно да се прекрати, а не да ми бръщолевите за смяна на изборната система!