Обявен прием на курсанти, студенти и докторанти в Академия на МВР

ОДМВР – Бургас съобщава, че е обявен прием на курсанти, студенти и докторанти в Академия на МВР за учебната 2018/ 2019 година. Кандидатите за курсанти / редовно обучение /, живущи на територията, обслужвана от Областна дирекция на МВР – Бургас по специалностите:

  1. Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред
  2. Гранична полиция
  3. Пожарна и аварийна безопасност,

Следва да подават документи по образец в ОДМВР – Бургас на адрес: гр. Бургас, ул. „ Христо Ботев” № 46, в срок до 04.06.2018 г. всеки работен ден от 15.00 ч. до 17.00 ча. Образци на документи се получават от служител на сектор „Човешки ресурси”, всеки работен ден от 15.00 до 17.00 часа.

За допълнителна информация сайта на Академия на МВР или на тел. 056 856 812.

2 Отзиви

  1. Полицай

    Време е за реформи в полицията.Да се търсят стимули за да се привлекат повече служители.За всяко разкрито престъпление според характера му да има стимулиращи парични награди.Тогава и престъпността ще намалее и хора потърпевши от престъпността ще искат да стимулират служителите на реда.Само с думи реформа няма да се случи.

    • С тази Политика на Държавата не виждам как, кой, и по какъв начин ще реализира, някаква си имагинерна реформа!
      Ами 15 години се дъвчат реформи, а само данъците се увеличават, и Народа намалява!
      И, защо очаквате мафията да се промени? Това ще е 9-то чудо на света!
      Протестирайте, споделяйте с Народа за проблемите, а те са мама мия…
      С думи не става, става с дела, а "основополагащото дело" или Изборът е дотолкова пречупен, че 60 % от Населението не избира, а по този начин, и не реформира! Просто е.