Предаването “Новото познание” на гости в Бургас

На 24 юни (събота) журналистът Стойчо Керев и екипът на предаването “Новото познание” ще гостуват в Бургас в рамките на срещите, които организират със зрителите си в цялата страна.

Събитието ще се проведе от 14 часа в дом “НХК”, пл. Тройката 1. Специално за бургазлии екипът е подготвил премиерна прожекция на документалния си филм “Конспирация 2017”. След нея е предвиден разговор и дискусия по актуалните теми, които продукцията “Новото познание” засяга в своите епизоди.

Документалният филм “Конспирация 2017” разказва за укривани доказателства от обществата по света. За наличието на чужди  извънземни цивилизации, посещавали Земята. Премълчавани факти за древната история на България. Въпросите, задавани в продукцията следват динамиката на процесите днес и дори отиват отвъд тях.

Кои са големите заблуди за богомилите?

Кой контролира планетата? Каква съдба ни очаква?

Връзките на тайните ордени с чужди цивилизации?

Планетата Нибиру – ще я видим ли на земния небосклон?

Светът е направляван, контролиран и въвеждан в заблуждение повече от всякога. Информация и дезинформация заливат световните новини.Живеем във времена на тайните ложи и общества. На нашата планета капитали, политика и секретни организации властват безгранично.

На тази плоскост се създават нации, подклаждат се войни, издигат се президенти или биват елиминирани.Хората, изградили мнението си въз основа на медии: вестници, телевизия, интернет, са заблуждавани. От училищните занятия и популярната литература ние познаваме само незначителна част от историята. Хората все по-често се питат – какво ни очаква през следващите няколко години?